Vacature manager peuterspeelzalen

20 – 24 uur per week, met veel vrijheid in de invulling van de uren

Wat ga je doen?

Jij bent het gezicht en aanspreekpunt voor ouders, medewerkers, scholen en samenwerkingspartners. De dagelijkse bedrijfsvoering van onze locaties in Barneveld en Scherpenzeel weet jij van A tot Z in goede banen te leiden. Het pedagogisch beleid van onze peuterspeelzalen vertaal jij feilloos naar de werkvloer samen met jouw teams van pedagogische medewerkers. Je weet op een betrokken en motiverende wijze je teams aan te sturen om zo samen de kwaliteit te realiseren en borgen die bij Kip Kakel voorop staat. 

Daarnaast ben je nog steeds betrokken bij het primaire proces op de groepen door in te vallen als het nodig is.

  • Jij weet jouw teams van pedagogisch medewerkers op enthousiaste wijze te motiveren, coachen en begeleiden bij de invulling van hun pedagogische taak.
  • Jij zorgt voor een goed contact en verbinding met ouders en samenwerkingspartners
  • Jij geeft invulling aan de verdere implementatie en borging van het pedagogisch beleid en organisatie brede ontwikkelingen, zoals VVE en KIJK!

Wie zijn wij?

Kip Kakel is een professionele organisatie in de kinderopvang. Met 12 medewerkers bieden wij peuteropvang aan voor meer dan 150 kinderen op twee mooie locaties in Barneveld en één in Scherpenzeel.

Onze peuterspeelzalen bieden een plek waar elk kind de mogelijkheid krijgt zich op eigen wijze te uiten en in eigen tempo en naar eigen interesse te ontplooien, uiteraard binnen de vastgestelde regels.

De reformatorische identiteit van de peuterspeelzaal is te herkennen aan het feit dat de Bijbel centraal staat en dat gebed, Bijbelverhaal, psalmen en liederen vaste onderdelen van het programma zijn.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over managementvaardigheden, waarmee je de doelstellingen behaalt en verwachtingen overtreft. Je kunt waarde bewust handelen en je beschikt bovendien over een goed ondernemend inzicht en een klantgerichte instelling. Dit vul je aan met:

  • Minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
  • Je hebt bij voorkeur een pedagogische achtergrond.
  • Je werkt vanuit een duidelijke visie op pedagogiek (VVE, KIJK!) en weet je medewerkers hiervoor te enthousiasmeren en te inspireren.
  • Je beschikt over een prima organiserend vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent energiek, proactief, evenwichtig en hebt een open werkhouding.
  • Je weet als coachend manager het beste uit je medewerkers naar boven te halen.

Wat bieden wij?

Een professionele, warme, persoonlijke en gezellige werkomgeving

Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang. Inschaling is afhankelijk van werkervaring.

Heb je een vraag of wil je solliciteren?

Mail je vragen of stuur je motivatiebrief + CV naar info@kipkakel.nl